Tandlægeskræk

Rolig og afslappende atmosfære

En god tandbehandling handler om gensidig tillid. Derfor giver Tandlæge Henrik Hammer i Virum på Sorgenfri Torv behandlingen den tid, der skal til, for at du føler dig tryg.

Tandlægeskræk er ikke længere tabu. Der er ganske mange danskere, som er bange for tandlægebesøget. Alle vores ansatte er vant til at håndtere tandlægeskræk, og hos os vil du ikke bare være “et nummer i rækken”. Vi tager individuelt hensyn til dig som patient, og vi anerkender din tandlægeskræk. Vores tidligere erfaring med patienter, der har lidt af tandlægeskræk, har overbevist os om, at netop fordi vores klinik har en rolig og afslappende atmosfære, har den været med til få tidligere skrækslagne patienter til at slappe af.

Er du angst ved at gå til tandlæge, så fortæl os gerne om det når du bestiller din tid. På den måde kan vi tage hånd om tandlægeskrækken og lave nøjagtige aftaler om behandling og behandlingstempo.

Grundig indledende samtale

Er det mange år siden, du har været til tandlæge, tilbyder vi en grundig indledende samtale, hvor vi fortæller om de forskellige behandlinger. Du får mulighed for at kigge rundt på klinikken, og kan eventuelt se vores udstyr. I forbindelse med den indledende samtale, fortæller vi dig om muligheden for smertefri bedøvelse. Samtidig kan du, hvis du ønsker det, fortælle lidt om, hvordan du oplever tandlægeskrækken.

Under tandeftersyn og behandling sørger vi løbende for at informere dig om behandlingen. Vi lytter til dine ønsker, så undersøgelsen kommer til at foregå på dine præmisser. Det er alt sammen med til at reducere ubehaget ved tandlægebesøget.

Hvis du ønsker det, må du gerne tage en ven eller et familiemedlem med som støtte.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at bestille en tid, så giv os et kald på 45 85 01 13. Foretrækker du at skrive til os, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen.

Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vil du vide mere?