Fyldninger i plast og sølv

Fyldninger

Tandfarvede plastfyldninger er i dag førstevalg, når tanden skal have en fyldning. Vi “limer” plastfyldningen fast til tanden ved at bygge den op i lag på max to millimeter. Lagene hærdes med lys og må derfor ikke være for tykke.

Plastfyldning

Plastfyldninger er mere tidskrævende at lave end sølvamalgamfyldninger og væsentligt dyrere end disse. Prisen afhænger af størrelsen / tidsforbruget. Tandlægerne og klinikassistenterne hos Tandlæge Henrik Hammer har stor erfaring med fyldninger.

Plastfyldninger er teknikfølsomme, men har en god holdbarhed, hvis de laves med omhu.

Sølvfyldning

Da plast er følsomt over for fugt, kan der være situationer, hvor vi anbefaler sølvfyldning. Vores anbefaling vil altid bero på et individuelt skøn i situationer, hvor vi vurderer, at plastfyldning kan have en forringet prognose.

Hvis tandens destruktion går ned under tandkødet, vil blødning og fugt gøre det umuligt at holde tørt med det resultat, at plasten senere vil “slippe” og lave en spalte, så fyldningen ikke er tæt. I disse tilfælde er det rigtige at lave en sølvamalgamfyldning eller overveje en støbt krone.

Bestil en tid

Ønsker du at få foretaget en fyldning på en klinik bestående af erfarne tandlæger og klinikassistenter, så er du velkommen til at ringe til os på Tlf. 45 85 01 13.

Vores klinik ligger lige ved Sorgenfri Station. klinikken er i stueplan, så du slipper for at skulle op og ned af en masse trapper!

Vil du vide mere?